SIMPOSI D’APRENENTATGE

EL PROJECTE HARRY POTTER AL SIMPOSI D’APRENENTATGES GLOBALITZATS DE LA UAB[General]Dilluns, 26 de novembre de 2018

Aquest cap de setmana, 23 i 24 de novembre, l’Institut Pla de les Moreres ha participat al Simposi d’Aprenentatge Globalitzat i per Projectes organitzat per l’Institut de Ciències de l’Educació de la Universitat Autònoma de Barcelona, amb el Projecte Harry Potter.

El Simposi va donar el tret de sortida amb una interessant conversa entre Neus Sanmartí i Fernando Hernández, qui vàren desmitificar algunes idees preconcebudes que es tenen sobre l’aprenentatge globalitzat. La posterior taula rodona moderada per David Vilalta, va donar pas a què diferents centres de primària i secundària poguessin donar la seva visió sobre els reptes de l’enfocament global de l’aprenentatge.

El matí de dissabte va servir perquè escoles i instituts donessin a conèixer els diferents projectes que fan. A la tarda, altres centres van exposar pòsters amb les seves experiències i els responsables de cadascun d’ells van poder parlar i intercanviar opinions amb tots els interessats.

Per finalitzar, una taula rodona sota el títol “L’aprenentatge per projectes des de diferents mirades de l’educació”. Representants de docents, pares, alumnes i inspecció educativa, moderats per Albert Díez, van donar el seu punt de vista sobre l’aprenentatge per projectes i, com a cloenda,  es van recollir les idees claus sorgides durant el Simposi.