SETMANA DE LA CIÈNCIA 2018

La Setmana de la Ciència és una cita ineludible a l’Institut Pla de les Moreres. Aquest any el fil conductor ha estat els esculls coral·lins. Hem après moltes coses sobre aquests espectaculars i curiosos animals i el greu problema mediambiental que suposa el blanquejament dels esculls a causa del canvi climàtic.

L’alumnat del centre ha participat activament en la recerca d’informació i la recreació del fons marí. A més a més, els alumnes de 1r d’ESO  vam fer una sortida a buscar fòssils de corall i altres animals marins al Coll de la Llentia que vam completar amb una xerrada del Josep Llansana, uns dels autors de la Guia de Fòssils de l’Anoia, amb el qual vam poder compartir experiències i resoldre dubtes.

Els alumnes de 2n, 3r i 4t també van poder assistir a una xerrada sobre enregistrament del fons marí a càrrec de Bernat Peralta, biòleg marí.

Per altra banda, el Departament de Matemàtiques ha organitzat el concurs de fotografia d’enguany