anterior

Octubre 2018

anterior
DlDtDcDjDvDsDg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Intranet


General

Actualitat
Dimecres, 16 de gener de 2019La felicitat d'un pollastre a l'ast, de Marta F. Soldado, ha estat la novel·la escollida per a la nova sessió del Club de lectura de mares, pares i professorat, que ha tingut lloc aquest dimarts. La Fina, la protagonista de la història, és la propietària d'una perruqueria de rajoles blanques, les quals, odia. El seu dia a dia es van omplint de petites insatisfaccions que la porten, de manera inesperada, a fer un canvi a la seva vida, buscant l'essència, el que la omple. Però, perquè la felicitat d'un pollastre a l'ast? Els membres del Club ja ho hem descobert i ens hem pogut deleitar amb un fi de sessió molt especial.

La següent trobada serà el 2 d'abril i comentarem Anatomia de les distàncies curtes, de Marta Orriols. 

Si voleu formar part del Club de Lectura cal que us apunteu enviant un correu electrònic a l'adreça del centre: a8044168@xtec.cat.
Cal que posseu a l'assumpte del correu INSCRIPCIÓ CLUB DE LECTURA i cal que al missatge ens informeu de:
  • El voste nom, cognoms i DNI
  • Telèfon i mail de contacte
  • Nom i cognoms dels vostre fill/a
  • Curs del vostre fill/a


 
Dimecres, 09 de gener de 2019
L'institut Pla de les Moreres serà present a la Fira del Camí Ral d'aquest proper diumenge 13 de gener. Dintre del projecte Eramus+ KA1: "Open up your mind, open up your town!", s'han realitzat, en diferents idiomes, uns tríptics i uns vídeos informatius per promocionar el municipi. Els visitants podran consultar la informació en els fulletons en català, castellà, anglès, francès, alemany i portuguès, i que, a més a més, disposen d'un codi QR per ampliar-ne el contingut. Aquests materials s'han realitzat de forma globalitzada en diferents assignatures durant els 20 mesos que ha durat el projecte. 
La inauguració oficial de "Vilanova del Camí Tourist Information" serà a les 12 del migdia.

Us hi esperem!


 
Dimecres, 09 de gener de 2019Aquest dimecres l'Institut Pla de les Moreres ha tornat a estar present en l'acte d'entrega dels diplomes DELF que s'ha portat a terme a la majestuosa sala d'actes de l'Institut Lluís de Peguera de Manresa en presència, entre d'altres, del màxim responsable de l'Institut Français, centre responsable d'aquestes proves.
Un any més el nostre institut assoleix un 100% d'aprovats en el nivell B1 i, per tant, són 14 alumnes més que se sumen a la llarga llista d'alumnes que han obtingut el diploma DELF en anys anteriors. Uns resultats que ratifiquen el suport que el centre dona a l'aprenentatge dels idiomes amb l'objectiu d'aconseguir formar el màxim nombre d'alumnes plurilingües competents en més d'una llengua estrangera.
Aquestes fites només són possibles des de l'esforç i el treball diari que es veu recompensat en l'obtenció d'un títol oficial. Per aquest motiu és molt important que les famílies, mares i pares, animin els seus fills i filles a iniciar-se i mantenir el francès com a segona llengua estrangera.