anterior

Gener 2019

anterior
DlDtDcDjDvDsDg
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   
Intranet


General
PROVES GESO

Tota la informació necessària (calendari de les proves i continguts) la teniu disponible a l'apartat web INFORMACIÓ/PROVES GESO.

Actualitat
Diumenge, 17 de febrer de 2019

El 2 de febrer vam assistir a la Facultat de Biociències de la UAB per participar a les Olimpíades de Biologia de Catalunya. Aquestes consistien en una prova teòrica de 50 preguntes de múltiples respostes, sobre el temari de biologia de batxillerat. Un cop finalitzat l’examen ens van oferir un esmorzar i seguidament va haver-hi una conferència a càrrec del Dr. Jordi Surrallés, catedràtic de Genètica de la UAB, sobre les aplicacions mèdiques de la Genètica al segle XXI. Per finalitzar l’acte, van oferir una taula rodona amb antics olímpics per tal d’explicar els seus primers anys i sensacions com alumnes universitaris, seguit de la resolució dels classificats de Catalunya. En resum, va ser una bona experiència que ens ha donat l'oportunitat d’aprendre una mica més sobre aquest àmbit.

 

Paula Garcia i Jordi Martín, alumnes de 2n BTX B 
Dimecres, 30 de gener de 2019

Avui, 30 de gener de 2019, l’alumnat del batxillerat científic i tecnològic ha visitat el Campus Universitari d’Igualada, com ja va sent una tradició. Hem estat rebuts per la Mireia Cobos i la Rosa Cuadros, que ens han explicat els estudis que es feien al campus, les seves sortides professionals i han fet una mica de balanç de l’oferta formativa vers les necessitats de l’entorn. A continuació, per nivells han rebut una xerrada sobre iniciació a la recerca per als alumnes de primer, mentre els de segon feien un taller d’organització industrial. Tot seguit ens hem separat en tres grups: els tecnòlegs han fet un taller informàtica, molt focalitzat en l’ús de les noves tecnologies pels usuaris, mentre que els científics de primer mesuraven la duresa de l’aigua, i els de segon feien unes pràctiques de tècniques instrumentals, un taller molt lligat al currículum de química de segon. 

Una sortida important des del punt de vista de l’orientació acadèmica i professional, que completarem el dia 15 amb la visita a la Fira Igualada Universitària, però també molt interessant des del punt de vista tècnic i pràctic.