Notícies
ACTE D'ENTREGA DE DIPLOMES DELF B1[General]
Dimecres, 09 de gener de 2019Aquest dimecres l'Institut Pla de les Moreres ha tornat a estar present en l'acte d'entrega dels diplomes DELF que s'ha portat a terme a la majestuosa sala d'actes de l'Institut Lluís de Peguera de Manresa en presència, entre d'altres, del màxim responsable de l'Institut Français, centre responsable d'aquestes proves.
Un any més el nostre institut assoleix un 100% d'aprovats en el nivell B1 i, per tant, són 14 alumnes més que se sumen a la llarga llista d'alumnes que han obtingut el diploma DELF en anys anteriors. Uns resultats que ratifiquen el suport que el centre dona a l'aprenentatge dels idiomes amb l'objectiu d'aconseguir formar el màxim nombre d'alumnes plurilingües competents en més d'una llengua estrangera.
Aquestes fites només són possibles des de l'esforç i el treball diari que es veu recompensat en l'obtenció d'un títol oficial. Per aquest motiu és molt important que les famílies, mares i pares, animin els seus fills i filles a iniciar-se i mantenir el francès com a segona llengua estrangera.