Notícies
BIBLIOTECA I PLA DE LECTURA[General]
Dijous, 04 d'octubre de 2018
Des d'aquesta setmana l'alumnat del Pla de les Moreres ja pot gaudir de la biblioteca a les hores del pati, espai que va ser remodelat el curs passat i on poden anar els alumnes per llegir, estudiar, fer deures o utilitzar els ordinadors. L'espai compta amb la col·laboració de l'AMPA, que ha becat a dues estudiants de Batxillerat que vetllen pel bon ús de la biblioteca i la seva dinamització.
També ha començat el Pla de Lectura: projecte que potencia el gust per la lectura entre els estudiants. Cada classe de l'ESO està dotada d'una biblioteca d'aula perquè els alumnes, en 3 fraccions de mitja hora a la setmana, aturin l'activitat acadèmica i llegeixin.

El Club de Lectura per a pares, mares i professorat va fer la primera trobada dimarts de la setmana passada. Les integrants del grup van comentar i analitzar On t'amagues?, de Mary Higgins Clark. Inquietant novel·la policíaca i de misteri que enganxa des del primer moment. La propera sessió del Club de Lectura tindrà lloc el 20 de novembre, i s'analitzarà la novel·la humorística d'Enrique Jardiel Poncela, Amor se escribe sin hache. Per participar al Club de Lectura, aquí teniu la informació.