Notícies
LUCÍA MAIORANO, 3ª CLASSIFICADA ABSOLUTA AL PREMI COCA-COLA DE RELAT BREU[General]
Dimarts, 19 de juny de 2018Ahir a la tarda vam assistir, a la sala d'actes del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, a l'acte d'entrega dels premis que organitza la Fundación Coca-Cola dintre del programa "Concurso Jóvenes Talentos" de "Relat Breu" en llengua catalana. Entre els 18 finalistes, la Lucía Maiorano Aguilar, alumna del nostre institut, va aconseguir ser la 3a classificada absoluta, un èxit realment gratificant i un premi al treball constant. Va ser guardonada amb un petit obsequi de record i un iPad mini. Cal remarcar que al concurs es van presentar més de 4.000 estudiants de 2n d'ESO de tota Catalunya, amb la qual cosa, el resultat és més que un èxit.
En llengua castellana, i dintre del mateix concurs, també destacar la 10ª posició absoluta aconseguida per la nostra alumna Gisela Álvarez Quiñones que va rebre el reconeixement, conjuntament amb els altres finalistes, el passat 9 de juny a Port Aventura.
Felicitar la feina feta per les professores Mireia Calderó i Mª Carmen Bermejo en el suport i l'acompanyament d'aquestes alumnes.